Transporten

Keukens vervoeren met precisie

Wijnen Keukenlogistiek heeft zijn roots in het transport en opslag van keukens. Een gespecialiseerd werk, omdat keukens vallen onder de breekbare goederen. Door onze vrachtwagens te voorzien van beschermend interieur, een uitgekiend bevestigingssysteem en goed opgeleid gemotiveerd personeel kunnen wij optimale service garanderen. Onze opslagcapaciteit is ruim voldoende om de keukens enige tijd 'op afroep' te houden. Dat maakt Wijnen Keukenlogistiek een gewilde marktspeler.

Meubeltransport met zorg behandeld

Naast het vervoer van keukens begeeft Wijnen Keukenlogistiek zich ook op het pad van het vervoer van meubelen. Natuurlijk hanteren wij dezelfde service voor de Meubelen als bij de keukens.

Op- en overslag

Op het terrein in Dongen heeft Wijnen Keukenlogistiek meer dan 2000 m² opslagruimte in overdekte beveiligde loodsen. Zo'n 1000 m² hiervan wordt gebruikt voor de opslag van keukens. Daarnaast worden ook uiteenlopende soorten producten van derden opgeslagen. Bent u nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen. Belt uw wel even van tevoren?

Gevaarlijke stoffen

Wijnen Keukenlogistiek is gecertificeerd en bevoegd transporteur van gevaarlijke stoffen. Onze chauffeurs hebben allemaal de opleiding gevolgd.

Routes door Europa

Wijnen Keukenlogistiek heeft zijn belangrijkste routes in België, Duitsland en natuurlijk Nederland. Ervaring hebben we echter ook in Engeland, we regelen ook daar transporten.